Hebben we nog vrijheid van meningsuiting?

YouTube is al even bezig met het weghalen van video’s waarin onderwerpen behandeld worden die niet overeen komen met de officiele versie van de overheden en grote bedrijven.

Vooral als het gaat om een verband van de combinatie Coronavirus en 5G wat momenteel wordt uitgerold, verwijderen ze video’s. In Engeland en Nederland zijn zendmasten in brand gestoken.

Ik ben nooit voor geweld op welke wijze dan ook. Maar ik ben zeker voor de vrijheid van meningsuiting en zeer dankbaar dat er nog een aantal mensen zijn die wel vragen stellen bij de officiele versie wat ons verteld wordt door onze overheid.

Ook de WHO waar Bill Gates sponsor van is en die dus mede bepaald welk beleid er wereldwijd gevoerd wordt om de vaccinaties straks verplicht te kunnen verkopen aan de gehele wereldbevolking is iets waar liever niet over gesproken dient te worden.

Wat we nu krijgen is dat er steeds meer platforms gaan ontstaan buiten de gangbare structuren om, zodat er verschillende zienswijzen verteld kunnen worden. Het gaat mij er niet om of ik het eens ben met die visies van anderen, maar om het feit dat we de vrijheid moeten bewaken om alles te kunnen vertellen wat we willen, zonder censuur. Want wie bepaald er momenteel wat waar is? Welke belangen worden er gediend?

Een paar dagen geleden is er een video verwijderd van LondonReal die aan vele mensen een podium geeft om te vertellen hoe ze over verschillende onderwerpen denken. Er is daar altijd vrijheid van meningsuiting geweest, en de video’s zijn lang, zodat mensen echt hun verhaal kunnen vertellen, tot een paar dagen geleden YouTube dus die de befaamde video die net dertig minuten uit was van David Icke verwijderde omdat ze die als nepnieuws beschouwden. De video is op hun eigen site buiten YouTube om geplaatst in hun eigen media player en is inmiddels miljoenen keren bekeken.

Ieder moet de vrijheid hebben om zijn eigen mening te kunnen vormen, of we het ermee eens zijn of niet. Bij deze plaats ik dan ook een link naar de video die door YouTube verwijderd is, want censuur is iets wat lijdt tot een fascistische wereld waarin er alleen nog EEN verhaal verteld kan en mag worden. Daar moeten we met zijn allen ten zeerste voor waken.

https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how-covid-19-will-seize-your-rights-destroy-our-economy-david-icke/

In Nederland hebben we Jensen die uitgebreid onderzoek doet, maar die ook bepaalde onderwerpen niet behandeld op YouTube omdat dit niet meer mogelijk is. Hij is daarom bezig om op zijn site steeds meer video’s te plaatsen, zodat we buiten YouTube om daar wel kunnen zien wat anders niet meer mogelijk is. Wederom geldt hier: we hoeven het niet eens te zijn met wat dan ook, maar vrijheid van meningsuiting is zo belangrijk dat ik dit alleen maar van harte toe kan juichen want zo ontstaan er nieuwe wegen buiten de beperkende structuren om.

Ook hij heeft het verwijderde David Icke interview op zijn website geplaatst.

https://jensen.nl

2 reacties

  1. Ja, dat is het zeker. Maar daar tegenover staat dat steeds meer mensen wakker worden voor wat er plaats heeft in de wereld… Juist door die druk. En mooi is het ook om te zien dat er daardoor nieuwe wegen gevonden worden, waardoor we in feite in onze eigen kracht komen te staan.

    Like

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s