Waar geloven we in?

“We’re creators-

and even more than that,

we’re connected creators.”

Gregg Braden

Photo by Saffu on Unsplash

Waarom geloven we iets, een idee of een wetenschappelijk rapport? En wat, als dat wat ons verteld is, niet waar blijkt te zijn?

Vanmorgen zag ik deze twee video’s van Gregg Braden over onze kracht, hoe we onze psychische en materiële wereld vormgeven. Ok over hoe onze hartkracht werkt en hoe kanker genezen kan worden. Ik vond het zeer inspirerend om te zien, met name om het volgende:

Wat geven we aandacht, waar gaat ons hart naar uit en wat creëren we bijvoorbeeld met elke avond weer naar het nieuws te kijken vanuit gewoonte en te willen weten wat er ‘speelt’ in de wereld?

Na het zien van deze video’s, maar ook na het lezen van boeken als ‘Autobiografie van een Yogi‘ en ‘Over de werking van Yoga‘, twee schitterende boeken, resoneert het met me dat dit een hele grote kern van waarheid bevat.

3 reacties

  1. De video’s zijn blijkbaar niet meer beschikbaar. Zal eens moeten zoeken op YT. Maar, “waar geloven we in” heeft voor mij een heel nieuwe wending gekregen toen ik dingen probeerde van Sean McNamara van mindpossible (heeft ook een youtube kanaal). Ik durf het hier niet luidop zeggen, maar als ingenieur dingen doen/zien bewegen zonder aan te raken door enkel te denken… in de eerste oefeningen kan ik fysische verklaringen geven, maar op een bepaald punt stoppen de logische verklaringen als de handen niet in de buurt zijn van het object. Ook de oefeningen van Remote Viewing bliezen mij van mijn sokken… ze waren niet geheel correct, maar ene paar details waren wow. Lucid dreaming kon ik al, maar blijft altijd wel een leuke 😉 natuurlijk dat is weer niet zo speciaa

    Like

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s