Liefde

Liefde voelen voor onszelf en voor onze medemensen is wellicht het belangrijkste wat we in ons leven kunnen doen. Dit omdat we daarmee in vrede zijn met onszelf en onze medemensen en het leven, maar ook in een hogere trilling terecht komen, waarmee we ons makkelijker aan kunnen passen aan de Nieuwe Tijd waar we naar toe groeien. Daarom is het belangrijk dat we regelmatig en liefst dagelijks even in diepe meditatie gaan om ons eraan te herinneren wie en wat we werkelijk zijn: spirituele wezens met een menselijke ervaring… Licht en Liefde zijn.

Liefdesmeditatie:

Wacht niet tot Liefde zich aandient. Stap simpelweg in de Liefde. Stel je voor dat we allemaal wezens zijn van puur Licht en Liefde. Alles wat gebeurt in onze buitenwereld heeft recht van bestaan, maar doet er op dit moment niet toe.

We identificeren onszelf niet langer met wat er om ons heen gebeurt, omdat we op dit moment krachtige, oprechte onvoorwaardelijke Liefde en Licht zijn. Niets kan ons meer bedreigen. Niets kan ons pijn doen. Niets kan ons schaden. Niets kan slecht voor ons zijn. Er zijn geen geld- of familieproblemen, gezondheidskwesties, werk- en loopbaanperikelen, emotionele of mentale blokkades.

Zie je gewoon als het Licht van het Goddelijke wezen dat je in werkelijkheid bent. Je kunt dit dagelijks bewust oefenen.

Dan zul je ook zekerheid, Liefde en Licht ervaren.  En als we dit eindelijk begrijpen, zal het steeds goed voelen om hier te zijn in dit huidige moment, ongeacht de omstandigheden.

We zullen niet meer te stoppen zijn met onze Liefde en staan constant positief in het leven…

fullsizeoutput_377
Een roos is de uitingsvorm van uitgekristalliseerde liefde…

 

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s