Pai, een heerlijke plaats om te zijn!

Pai is een van de gezelligste plaatsjes waar ik ooit geweest ben! Er heerst een heel vredige, fijne en harmonieuze sfeer. We genieten hier met volle teugen van het leven!

Tegen de avond worden er allemaal kraampjes opgezet voor veelal streetfood. De straat wordt verlicht met gezellige lampjes in vele kleuren en overal bruist het, ook muzikaal. Er zitten artiesten aan de kant van de straat en ze spelen de sterren van de hemel… Verder is er nog een Jazz-club met een zangeres waarvan de stem lijkt op die van Ella Fitzgerald.

Soms vouwen de lokale bewoners hier kleine bordjes van bladeren die ze vastnieten waar het eten op geserveerd wordt, maar helaas is het meestal nog van plastic. Daarom nemen we onze houten bekers mee voor ons eten en drinken. We hebben ook bamboe bestek waar we mee eten als ze plastic aanbieden.

unnamed-3

De toegangsbrug naar ons hostel is gemaakt van bamboe. Dat beweegt wat onder je voeten en op sommige plaatsen kun je zien dat het niet al te stevig meer is. Ze leggen laag na laag op elkaar als de stevigheid te wensen over laat. Het is hier de traditionele manier van bruggen bouwen uit vroeger tijden.

Je kunt hier van alles in de omgeving doen zoals je kunt zien in onderstaande video:

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s