Shift in bewustzijn

Follow Your Heart,

It Knows The Way …

Het niet meer eten van vlees en geen dierlijke producten meer willen gebruiken is onderdeel van de wereld waar we langzaam naar toe groeien: het leven in de vijfde dimensie van de werkelijkheid. Dit betekent dat er een shift in bewustzijn aan het plaatsvinden is, waarin geen plaats meer is voor het leed toebrengen aan andere levende wezens.

Echter, pas als iets geweten wordt, als iets in het bewustzijn terecht komt, kan ernaar gehandeld worden…

Een vriendin waarmee ik gisteren ging lunchen in het Volkshuis in Zutphen, zei me dat ze nooit had stil gestaan bij wat we dieren aandoen door er producten van te kopen. Dat gebeurtenissen plaatshebben met onze indirecte goedkeuring… Ze hadden bij het Volkshuis geen Vegan salade op de kaart, maar hebben er speciaal een voor mij gemaakt, die heel erg lekker was!

fullsizeoutput_66
Heerlijke Vegan salade bij het Volkshuis in Zutphen

Zij verwoordde hier precies wat voor mij heel duidelijk is: als we glazen ramen zouden hebben bij alle megastallen, bij alle transporten en bij alle slachterijen, dan zou dit nooit kunnen plaats vinden. Alles gebeurd achter gesloten deuren en wordt niet voldoende bewust geweten.

We zitten in de overgangstijd. Alles komt aan het licht, zoals ook de ellende die de dieren mee moeten maken. Dat is maar goed ook, hoewel het verschrikkelijke beelden zijn, werken ze heel verhelderend en iedereen die ze ziet weet gelijk dat dit niet iets is wat we willen supporten…. Zie: Earthlings documentary

Vijfde dimensie van bewustzijn:

We zijn dus zoals gezegd op weg naar de Nieuwe Tijd. Door in diepe meditatie te gaan en de vijfde dimensie te visualiseren, help je mee met de creatie van deze fase, waar we naar op weg zijn, dichterbij te halen. Visualiseren is creëren op een dieper niveau. Hoe meer mensen dat doen, hoe sneller een prachtige toekomst werkelijkheid wordt.

Wat ik zie tijdens mijn meditatie als ik de Nieuwe Tijd visualiseer:

Ik zie een andere wereld, waarin we liefdevol en compassievol met elkaar omgaan. Als ik iemand zie, is het net of ik weet hoe het met diegene gaat, omdat iemands kleuren/aura zichtbaar is. We lijken lichter, veel meer in staat onszelf te helen en ik ben bezig met kruiden ondersteunende middelen te maken. De bomen, planten, dieren, stenen en water hebben ook hun licht en uitstraling, wat niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar is. Die uitstraling kunnen waarnemen, maakt de wereld werkelijk schitterend om te zien…

Doordat ik dat waarneem, weet ik precies wat iemand aan kruiden nodig heeft. Ook zijn de natuurwezens en lichtwezens duidelijk voor ons zichtbaar en werken met ons samen om de aarde weer de plaats te maken waar we willen en kunnen zijn.

Er zijn geen hekken, de wereld is van iedereen. We wonen in kleine huisjes in gemeenschappen. We hebben een grote gezamenlijke tuin, waar we een op Permacultuur gebaseerde groentetuin hebben, die we gezamenlijk onderhouden. Alle gereedschap en middelen voor bouwen worden apart bewaard. Ik zie geen technologie zoals we die vandaag de dag kennen. Als ik iemand een bericht wil sturen, kan ik dat doen via een boodschap vanuit mijn hart, dat wordt dan door diegene opgevangen.

Kinderen krijgen op een hele spirituele manier onderwijs, waardoor ze veel meer met zichzelf in verbinding blijven staan. Ik zie hun blijdschap en vreugde in het leven…

Er zijn geen oorlogen meer. We misbruiken geen dieren meer. We eten een op groenten, fruit, noten, zaden en pitten gebaseerd dieet, waardoor we gezond zijn en weinig ziekten meer kennen. We weten ook welke planten we uit het ‘wild’ kunnen eten.

We hebben iedereen lief zoals we onszelf liefhebben… Onvoorwaardelijke Liefde en diep respect voor al wat leeft…

fullsizeoutput_38

1 reactie

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s